Ruurd Mosterd

Joseph Campbell benoemde het mooi: 'the privilege of a lifetime is being who you are.’ 
 
Dat is mijn motto in het leven. Zijn wie je bent, ontdekken wie je bent en welk pad dat is voor jou.  Het kan zo maar zijn dat je iemand anders pad aan het bewandelen bent zonder dat je het doorhebt. Het leven wordt voorwaarts geleefd en achterwaarts begrepen. Dus wat zorgt ervoor dat je nu niet vol kunt leven? Wat zorgt ervoor dat je je niet happy voelt? Dat je niet je passie volgt? 
 
De zee laat een mens weer voelen en ervaren wat het is om echt te leven. De directe ervaring van de zee neemt je mee naar je lijf, naar je hart, naar het ongemak, angst en/of naar de flow. Het is een prachtige spiegel. Een mens bestaat uit water en is ontstaan in water. Water is een wonderlijke plek om te zijn, een plek waar je je thuis kunt voelen. 
 
Mijn missie is om mensen naar buiten te nemen, buitenspelen, op avontuur, de zee in. Vanuit die setting is er ruimte voor meer creativiteit, vrijheid en een aanzet tot reflectie.
 
Ik ben Ruurd Mosterd, professioneel buitenspeler en waterrat. In mijn vrije tijd ben ik graag in zee op een plank of zonder plank. Het is voor mij de brug naar het hier en nu met wat er is. Ik ben coach en trainer voor individuen en groepen.


                                                                   Check ruurdmosterd.nl voor meer informatie. 

ruurdmosterd

Photo by  Melchior van Nigtevecht